Påskynda din e-handelsresa med Shopify Plus_

VI ÄR DEN SHOPIFY-BYRÅ DU HAR SÖKT EFTER_

Shopify är ett skalbart e-handelserbjudande från Shopify. Med den skalbarhet, säkerhet och globala räckvidd som Shopify erbjuder kan ditt företag växa som du gör.

jj
Shopify-installationspaket

Vi hjälper till med den totala installationen av Shopify från grunden med vårt setup-paket. Vilket inkluderar inställning från premium Shopify Theme, skräddarsytt innehållet noggrant för att göra webbplatsen konsekvent och mycket tilltalande design, allt du behöver för att webbplatsen ska vara redo att gå live.

jj
Shopify Apps utveckling

Vi arbetar med Shopify API för att skapa skräddarsydd anpassad apputveckling. Förstå väl Shopify API och serverns kodning möjliggör flexibilitet inom Shopify. Vi kan ta hand om avancerad produktanpassning, anpassad integration med tredjepartsplattformar som Swish, Fortnox och SAP till exempel.

jj
Shopify Supportpaket

Supportpaket inkluderar obegränsad support via e-post, Slack-kanal, tillsammans med timmars extra arbetstillägg för att skapa nya funktioner som flera språk, merförsäljning, administrationsarbeten, revision på plats och optimering av förbättringar/konverteringsfrekvenser.

jj
MARKNADSFÖRING/ANNONSER

Vår passion är att leverera relevanta, aktuella och konsekventa meddelanden till användare under hela kundens livscykel. Låt oss tillsammans skapa strategiska marknadsföringskampanjer lika anmärkningsvärda som ditt varumärke. Köra och hantera högväxande sociala mediekampanjer inklusive FB, IG, Snapchat och Pinterests.

Jack - Direktör - FIIRE Ltd

" Teamet på ZAGO har varit bra på att hjälpa oss att förnya webbplatsen för vår onlinebutik. Deras svarstid är snabb och mycket professionell. De är lätta att arbeta med, gav oss regelbundna uppdateringar om framstegen tills de är klara. Kommer definitivt att fortsätta att arbeta med dem när vi fortsätter att förbättra och växa vår verksamhet. "

Bettina Linning - Chef för e-handel - Sif Jakobs Jewellery

" Bra kommunikation och kvalitet på arbetet! Skulle rekommendera ZAGO Sweden som Shopify-utvecklare med 100%. De hjälpte till med att uppdatera vårt Shopify-tema och implementerade back-in-stock notifiering genom Klaviyo. "

Adreon Billips - TINWORLD LLC

"Var ska jag börja? Jag har aldrig haft service så enastående att det gjorde mig mållös. Jag saknar ord. Emre är otroligt fantastisk!!! Hans svarstid var onormalt snabb. Hans steg för steg var tydliga som dagen. Hans fantastiska andan gjorde inte bara vårt projekt enkelt utan lyfte mitt humör och mitt självförtroende inom mitt företag. Det var som om han satt mitt framför mig. Han listade alla mina önskemål och behov och gjorde det till verklighet. Han behandlade inte mig som en kund , han behandlade mig som en bror ! Jag är övertygad om att utan hans hjälp och vägledning skulle jag misslyckats med att skapa min webbplats . Det finns inte tillräckligt många stjärnor i världen för att betygsätta hans tjänst , men på en typisk 5-stjärnig skala han är definitivt 5 stjärnor! Jag är mycket tacksam och tacksam för Emres hjälp och vägledning. TACK ZAGO."

Haroon Choudery - GLD-butiken

"ZAGO var otroligt hjälpsam för en mängd olika uppgifter relaterade till min Shopify-webbplats. Oavsett om jag behövde hjälp med att installera anpassad kod till alla bilder på min webbplats eller skapa en mobil popup, var teamet framgångsrikt med att hjälpa mig. Båda gångerna har jag bad ZAGO om hjälp, tekniken som jag ville att de skulle arbeta med var unik, men de var villiga att lära sig den nödvändiga tekniken och slutföra jobbet framgångsrikt på en häpnadsväckande snabb tid. Jag rekommenderar starkt!"

Plantagen i Sverige

"Vi fick hjälp av ZAGO med att sätta upp ett fraktsystem som krävde specifik praktisk programmering för våra behov på SE- och NO-platsen. De var snabba och smidiga under hela processen och levererade i tid. Teamchefen, David, var snabb att komma i kontakt med och mycket serviceinriktad genom alla projektfaser. ZAGO visade god kunskap om Shopify och dess möjligheter, och gav oss bästa praxis-tips för den smidigaste e-handelsfunktionaliteten."

Justin Chiam - The Purest Co

"Vi arbetade med Tina och Rachel i första hand och det arbete ZAGO gjorde för oss var inget annat än fantastiskt. Kommunikationen var snabb och ändringar gjordes i tid. Vi skulle definitivt arbeta med dem igen."

Varför Shopify Plus+?

Om du är på väg mot en omsättning på €1m+ per år, är det dags att börja fundera på om du behöver uppgradera till Shopify Plus.

jj
10 klientbutiker

Den månatliga prenumerationen tillåter dig upp till 10 olika butiker, som vanligtvis används för att distribuera klonbutiker för internationell expansion. Dessutom kan du återanvända funktionen för att fungera som anpassad målsida eller testa en ny produktlinje.

jj
Automatisering

Exklusiv app som bara Shopify Plus-medlemmar har tillgång till, så att du kan skapa avancerade automatiseringar som gör ditt liv enklare, vilket inkluderar Shopify Flow, Shopify-skript och Launchpad.

jj
Avancerad rapportering

På Plus-plattformen har du en mycket större portfölj av anpassade rapporter, vilket ger dig mer detaljerad inblick i hur din butik presterar. Det finns också större tillgång till Shopify API, vilket möjliggör mer skräddarsydd rapportering om specifika krav.

jj
24/7 Priority Support

Som Shopify Plus-handlare får du tillgång till en supportkanal dygnet runt, alla problem så fort de inträffar. Du kommer också att ha tillgång till en dedikerad säljarframgångsansvarig tillsammans med det prioriterade supportteamet.

jj
Kassaanpassning

Detta är en ovärderlig funktion i Shopify Plus. En skräddarsydd kassa ger dig en helt flexibel kassaupplevelse, helt märkt eller en snygg ensidig kassa som matchar stilen och tonen på hela din webbplats.

jj
Internationalisering

Internationalisering är mycket mer än bara flera valutor och flera språk. Några exempel: Nyhetsbrev / Kampanj i flera regioner samtidigt eller Visa / Dölj produkter baserat på kundens region? Löst med Shopify Plus och gratis flera butiker.

Discover all functionalities Latest Shopify Plus has to offer with our FREE GUIDE

Frequently asked questions

TL;DR - are you a match ?

How much does Shopify Plus cost monthly?

You can see estimated monthly costs with here: Shopify Calculator

When should I upgrade to Shopify Plus?

You can greatly benefit from Shopify Plus when:

✔️ You are planning to automate the process ( Shopify Flow, Shopify Scripts ). Saving time and cost. 
✔️ You want to scale up the business with ease.
✔️ You would like to have a Customized Checkout process.
✔️ Want to run, or currently running a B2B channel.
✔️ Planning to sell international with the flexibility of Multiple Store ( Shopify Plus supports up to 10 stores )

We also put on list of Plus features and functions here at

https://docs.google.com/presentation/d/16LfKYD_51dri6YSGwYeWvw56LD0unrSweD32YUZW8B4/edit#slide=id.g11fad5eaecf_1_46

Will updating require extra time and work ?

SHopify and Shopify Plus shares the same codebase, and upgrading to Shopify Plus would work the same way as you upgrade from Basic to Advance. Shopify Plus would also requires a special contact at Shopify Sales team to initiate the contract, so please Contact Us to check up the process and register / Upgrade.

What can I do with 10 extra stores included in Plus ?

You can setup each store account as 1 separated account for each Regions / Countries or Campaigns. All 10 stores will have the same features as Plus.

Also creatively, you can use one of the store for B2B.

Do we have to manage the inventory manually and separately across stores ?

yes, however, there are certain apps that you can use for centralising your Inventory like MS Dynamic 365, Sellberry or Nrtsuite. Acting like a central ERP for your inventory and Fulfillment.

Other questions in mind?

Feel free to contact us directly here for fast support.